31 marques i dissenyadors desfilaran a la 17ª edició del 080 Barcelona Fashion

12 gen. 2016 - 00:00

De l’1 al 5 de febrer, Barcelona té una nova cita amb la moda gràcies a la 17ª edició del 080 Barcelona Fashion que tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar. En aquest marc incomparable, un total de 31 marques i dissenyadors presentaran les seves col·leccions per a la tardor-hivern 2016-17: ALDOMARTINS; BÓBOLI; BRAIN & BEAST; CARLOTAOMS; CELIA VELA; CND BY CÓNDOR; CUSTO BARCELONA; EDGAR CARRASCAL; ESCORPION; JUSTICIA RUANO; KRIZIA ROBUSTELLA; LEBOR GABALA; LYLE & SCOTT; LUPO BARCELONA; MANUEL BOLAÑO; MENCHÉN TOMÁS; MIQUEL SUAY; MIRIAM PONSA; NAULOVER; OSCARLEON; PABLO ERROZ; PAU ESTEVE; PUNTO BLANCO; SITA MURT; TCN; TORRAS; TXELL MIRAS; VM LA SIBÈRIA; WOM & NOW; XAVI GRADOS; i YERSE. A més, com a clausura, l’últim dia se celebrarà la ja tradicional desfilada MODAFAD, una mostra del disseny català més emergent, sortit de les escoles de moda.
.
Aquesta nova edició, comptarà amb MORITZ com a patrocinador principal mentre que altres sponsors seran Redken, Solan de Cabras, Codorniu, La Roca Village, Movistar, i Rowenta. Per la seva banda, seran firmes col·laboradores del certamen Mac Cosmetics, CND Beauty, MyTaxi i 21Buttons.
.
A menys d’un mes per a aquesta nova celebració de la millor moda catalana, ja s’ha obert el termini per acreditar-se per al públic profesional. Premsa especialitzada i compradors ja es poden inscriure a través d’aquesta mateixa web.