LA FESTA 080 BARCELONA FASHION I RAFAEL AMARGO DESTAQUEN A LES NITS DEL 080 BARCELONA FASHION

080 Activitats
19 jun 2017 - 14:52

El compte enrera ha començat per a la 20ª edició del 080 Barcelona Fashion. Del 26 al 30 de juny, el Recinte Modernista de Sant Pau s’omplirà de moda i esperit festiu per celebrar la creativitat, el talent i la solidesa de la indústria tèxtil catalana. Aquesta 20ª edició, a més, és més especial que mai ja que, apart de les desfilades i les activitats paral·leles habituals, l’organització ha preparat un programa complementari sota el nom de les Nits del 080 Barcelona Fashion, amb què la celebració i la moda s’allargaran més enllà del calendari de desfilades oficial.
 
Un cop presentades les novetats de la 20ª edició per part del director del certamen i gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Miquel Rodríguez, ja s’han desvelat els noms que donaran vida a aquesta nova iniciativa. Dilluns 26 de juny, a partir de les 20:30 h, la marca de moda masculina Macson serà la protagonista amb la festa de celebració del seu 75è aniversari. Una fita important amb què la firma se suma per primera vegada al 080 Barcelona Fashion. I ho farà de manera espectacular per presentar la seva primera col·lecció càpsula “The last exit”, amb què es manté fidel a l’esperit british de la firma. Amb una posada en escena que promet sorprendre clients i seguidors, Macson celebrarà el 75è aniversari en la primera 080 Barcelona Fashion Night que clourà amb un còctel als jardins del Recinte Modernista de Sant Pau.
 
Dimarts 27 de juny, també a partir de les 20:30, serà el torn de la presentació en primícia d’Amoramargo, el projecte de moda del reputat coreògraf, ballarí i model Rafael Amargo. Sota la seva firma Amoramargo, presentarà la seva primera col·lecció “Ecléctico”, una proposta per a la primavera-estiu 2018 amb dissenys per a home, dona i nen. Una presentació en exclusiva al 080 Barcelona Fashion que tancarà amb un còctel al Pavello Sant Rafael del recinte modernista de Lluís Domènech i Montaner.
 
El dimecres 28 de juny vindrà el plat fort de les 080 Barcelona Fashion Nights. Primer, l’habitual desfilada de Custo Barcelona passarà a formar part d’aquest programa especial a partir de les 20:30 h. Serà aleshores quan Custo Barcelona presentarà la seva proposta per a la tardor-hivern 2017-18 “Light Years Cruise” en una posada en escena espectacular. Després, tindrà lloc la festa de celebració de la 20ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion de la mà de Zalando, la principal plataforma de moda online al món que s’estrena com a patrocinador principal del certamen, al costat de Moritz. El gegant del fashion ecommerce ha volgut sumar-se a aquesta ocasió com a main sponsor, patrocinant l’afterparty de celebració dels deu anys del 080 Barcelona Fashion i mostrar el seu suport a dissenyadors i marques mentre contribueix a fer la moda més accessible a tothom.
 
Dijous tindrà lloc l’última 080 Barcelona Fashion Night amb la presentació de Sweet Matitos, una nova firma atelier catalana que ha escollit el certamen 080 per a la seva presentació mundial. La seva col·lecció de debut, “Sweet Life”, per a la primavera-estiu 2018, es caracteritza per l’amor per la moda, l’elegància, la bellesa i el luxe dels seus fundadors, Matias Jaramillo i Francesc Maritany, dos joves empresaris que ara s’estrenen en el disseny de moda. La vetllada es completarà amb el concert d’Andrea Motis, que presentarà el seu primer treball en solitari “Emotional Dance” en el marc del Festival Músiques del Món. Acompanyada del baixista Joan Chamorro, el bateria Esteve Pi i el guitarrista Josep Traver, la trompetista i cantant Andrea Motis oferirà un concert màgic al Recinte Modernista de Sant Pau que culminarà aquest programa especial i festiu amb motiu de la 20ª edició del 080 Barcelona Fashion.